top of page
31340A62-F813-4082-B474-955C71A5492A.JPG

coaching

Geen dieet maar leren luisteren naar je intuïtie

Om optimaal te functioneren is de juiste voeding essentieel. Veel klachten worden veroorzaakt door een disbalans in je voeding. Elke functie in je lichaam heeft de juiste brandstof nodig om de taken goed uit te voeren, of het nou gaat om het ondersteunen van je immuunsysteem of het creëren van meer energie.

 

Ik weet hoe je je lichaam moet voeden voor een gezond, fit en gebalanceerd lijf. Daarin is de juiste informatie belangrijk om niet te hoeven stressen om voeding: die spanning is soms zelfs de oorzaak van je klachten. Daarom leer ik je luisteren naar je intuïtie, zodat je vanuit je eigen gevoel beter voor jezelf kunt zorgen. 

Want in extra aandacht en liefde voor jezelf ligt de verandering. Want waarom wil je eigenlijk veranderen? En hoe kom je jezelf tegen? Je mindset en hoe je omgaat met de emotionele aspecten van het proces spelen een essentiële rol. Of je nou wilt afvallen, aankomen of meer gezondheid wilt creëren in je darmen, huid of hormonen; helderheid geeft de ruimte en motivatie voor het bereiken van je doelen. De balans vanbinnen zorgt namelijk altijd voor de balans van buiten. 

 

De focus van mijn advies ligt dan ook op het verbeteren van jouw relatie met voeding, je leefstijl en jezelf. Ik geef je praktische tips, inzicht in je gedrag en kijk met je mee gedurende het hele traject. 

Bereik jouw persoonlijke doel

Image by Mathias Reding
PAKKETTEN

De eerste stappen zetten

Voeding en gezondheid is voor veel mensen een persoonlijk onderwerp, waarbij het lastig kan zijn om een balans te vinden in een vaak al druk leven. Het helpt om dit met iemand te bespreken die er objectief en zonder oordeel in staat. Door mijn ervaring kan ik snel zien waar de kern van je uitdaging ligt, zodat we een effectief en overzichtelijk plan kunnen maken. Daarnaast hebben wekelijks contact om te zorgen dat je die positieve flow daadwerkelijk behoudt.

Ik bied geen standaard programma aan: ieder mens en lichaam is anders.  Samen gaan we kijken waar je bent, waar je heen wilt en hoe ik je daar bij kan helpen zonder daarbij te vergeten om van het proces te genieten! 

Image by Allie Smith

Los consult

We maken kennis, bespreken je doelen en starten met een plan om je stapje voor stapje verder te brengen.

diana-kuleniuk-oIR-PrUuFas-unsplash.jpg

Basis

Een basispakket waarmee je aan de slag kunt om de eerste stappen te zetten.

darius-bashar-xMNel_otvWs-unsplash.jpg

Uitgebreid

Wil je een duurzame gezonde leefstijl? We hebben samen tijd nodig voor een structurele verandering in je leven.

Het online Programma

Voelt persoonlijke begeleiding nog als een te grote stap en ga je liever op je eigen tempo aan de slag? Dan is het online programma voor jou. Dit is een 8-weekse online cursus waarbij intuïtief eten en vanuit liefde voor jezelf zorgen centraal staan. Ik begeleid je aan de hand van video's, meditaties en opdrachten van denken naar doen, van weten naar voelen. Zie ik je daar in onze community chat?

lena-mytchyk-03wFmOPaTMA-unsplash.jpg
VERGOEDING

Praktische
informatie

Mijn coaching gaat online via het programma Whereby, waarbij jij vanuit jouw veilige plek met mij in gesprek komt. Nadat je een afspraak hebt ingepland stuur ik je een linkje waarmee je direct met me in contact komt. 

 

Vind je het fijner om mij in het echt te ontmoeten? Dan kunnen we ergens in Alkmaar afspreken voor een kop koffie/thee. 

 

Geef je voorkeur hiervoor vast aan in het mailtje dat je naar me stuurt, mijn beschikbaarheid is hiervan afhankelijk. 

Vergoeding van je zorgverzekeraar

De kosten van de eerste 3 uur begeleiding zijn gedeeltelijk mee verzekerd in je basiszorgverzekering. Soms wordt dit eerst verrekent met je eigen risico of heb je een verwijzing nodig van de huisarts. Neem voor vragen contact op met je zorgverzekeraar om uit te zoeken hoe dit voor jou zit!

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, dit register zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorgverlener gewaarborgd wordt. Je kunt mij vinden met het volgende nummer: 19103010989 op kwaliteitsregisterparamedici.nl 

bottom of page