GEEN DIEET MAAR LEREN LUISTEREN NAAR JE INTUÏTIE

Om optimaal te functioneren is de juiste voeding essentieel. Veel fysieke klachten worden veroorzaakt door een disbalans in je voeding. Elke functie in je lichaam heeft de juiste brandstof nodig om de taken optimaal uit te voeren, of het nou gaat om het onderhouden van je immuunsysteem of het creëren van voldoende energie. Ik weet hoe je je lichaam moet voeden, je vertering kunt helpen en meer energie krijgt. Daarbij is het belangrijk om niet te stressen om het eten van de juiste voeding: die spanning is soms zelfs de oorzaak van je klachten. Leer daarom te luisteren naar je intuïtie zodat je vanuit je eigen gevoel, liefde en wijsheid kunt zorgen voor jezelf. 

De focus van mijn advies ligt op het verbeteren van jouw relatie met voeding en jezelf, om zo vanuit je eigen gevoel een gezonde gebalanceerde voeding te creëren. Ik geef je praktische tips, inzicht in je gedrag en advies over goed slapen en bewegen. Ik bied geen standaard programma aan: ieder mens is anders, elk lichaam werkt anders en iedereen heeft persoonlijke doelen. Mijn advies is daarom afhankelijk van jouw persoonlijke hulpvraag. Samen gaan we kijken waar je bent, waar je heen wilt en hoe ik je daar bij kan helpen zonder daarbij te vergeten om van het proces te genieten. 

Voeding is voor veel mensen een persoonlijk onderwerp, waarbij het soms lastig is om een balans te vinden die zowel voor je lichaam als geest goed voelt. Je wilt lekker eten én je wilt gezond eten: heel vaak gaat dit niet samen en dat is een voortdurende frustratie. Daarom kan een gebalanceerd voedingspatroon ontwikkelen een flinke uitdaging zijn: zeker als je al een druk leven hebt.

 

Het kan helpen om dit met iemand te bespreken, samen te kijken naar jouw keuzes en aan de hand daarvan een persoonlijk plan maken wat zowel lekker als gezond is. Door te leren zelf de juiste keuzes te maken zorg je voor een duurzame oplossing: jouw nieuwe leefstijl.

DE EERSTE STAPPEN ZETTEN

 

BEREIK JOUW PERSOONLIJKE

DOEL

Gelukkiger, gezonder en ontspannen door het leven?

Wil je lekkerder in je vel zitten, gezonder zijn, meer energie, gewicht verliezen of minder last van je darmen/huid hebben doormiddel van optimale (plantaardige) voeding? Dan kan mijn persoonlijke begeleiding ervoor zorgen dat je jouw doel bereikt.

 

Samen met jou kijk ik hoe we jouw voeding en leefstijl zó aanpassen dat je steeds gezonder en gelukkiger wordt. Ik besteed niet alleen aandacht aan je voeding, maar ook aan het emotionele aspect van voeding en verandering. Want waarom wil je eigenlijk veranderen? En wat houdt je tegen? Zo zorgen we dat je gemakkelijk voor een bewuste leefstijl kunt kiezen. 

Los consult

Laat weten wat jou doelen zijn, wat het is dat je wil bereiken en hoe ik je daarbij kan helpen.

Intensief

Een intensief pakket met wekelijks contact en handvatten voor gezonde keuzes.

Basis

Een basispakket waarmee je aan de slag kan om de eerste stappen te zetten.

Voeding en sport

Een voeding en bewegingsplpan in  samenwerking met een trainer.

Uitgebreid

Wil je een duurzaam gezondere leefstijl? Ontdek wat mogelijk is met een uitgebreid pakket.

Life transformation

Radicaal ontspannen, In je eigen kracht staan, nieuwe en betere keuzes maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Mijn coaching gaat online via het programma Whereby, waarbij jij vanuit jouw veilige plek met mij in gesprek komt. Nadat je een afspraak hebt ingepland stuur ik je een linkje waarmee je direct met me in contact komt. 

 

Vind je het fijner om mij in het echt te ontmoeten? Dan kunnen we ergens in Alkmaar afspreken voor een kop koffie/thee. 

 

Geef je voorkeur hiervoor vast aan in het mailtje dat je naar me stuurt, mijn beschikbaarheid is hiervan afhankelijk. 

VERGOEDING VAN JE ZORGVERZEKERAAR

De kosten van de eerste 3 uur begeleiding zijn gedeeltelijk mee verzekerd in je basiszorgverzekering. Soms wordt dit eerst verrekent met je eigen risico of heb je een verwijzing nodig van de huisarts. Neem voor vragen contact op met je zorgverzekeraar om uit te zoeken hoe dit voor jou zit!

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, dit register zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorgverlener gewaarborgd wordt. Je kunt mij vinden met het volgende nummer: 19103010989 op kwaliteitsregisterparamedici.nl Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

 
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon