TESTIMONIALS

Ervaringen en nieuwe inzichten
TESS ANONIEM

Top model

“Eline heeft mij heel erg geholpen met de balans zoeken voor mij met mijn gewicht. Dit heeft ze gedaan door niet zo zeer te kijken naar wat ik precies at (natuurlijk wel een beetje) maar vooral mijn mentale relatie met eten& sporten veranderd. Ik kijk nu op een andere manier naar eten en sporten en heb daardoor mijn obsessie hier mee heel erg verminderd en ben eindelijk in balans qua gewicht maar vooral mentaal. Ik heb geen huilbuien meer omdat ik niet meer weer hoe het moet. Eline heeft me vooral geholpen door mijn mindset te veranderen waardoor alles veel makkelijk en beter gaat. Ik sta een stuk vrolijker in het leven nu. Ik ben haar daar erg dankbaar voor."

DOROTHEE OUT

Plantaardig eten

“Eline heeft mij geweldig goed geholpen bij de overgang naar een plantaardig dieet. Ze heeft me laten zien hoe lekker en rijk plantaardig eten kan zijn en dat je niet bang hoeft te zijn voor allerlei tekorten. Ik heb nieuwe groenten, fruit en peulvruchten leren kennen en ook nieuwe manieren om voedsel te bereiden. Zo ben ik er ook achter gekomen dat een plantaardig dieet niet betekent dat je alleen maar op een stengel bleekselderij mag kauwen of dat je voortdurend honger hebt. Integendeel, mijn maaltijden zijn lekkerder dan ooit en echt vullend. De gesprekken met Eline zijn eigenlijk gewoon gezellig. Ze past de adviezen aan aan jouw situatie en heeft ook oog voor de sociale en emotionele aspecten. Ik kan het iedereen aanraden!”

ELINE WALCH

Gezonde relatie met voeding

"Eline heeft mij niet alleen geholpen met het krijgen van een gezond eetpatroon, maar ook met hebben van een gezonde relatie met eten en sporten. Ik legde mezelf altijd regels op van dingen die ik moest of niet mocht, en dankzij haar heb ik dat veel meer los kunnen laten en ben ik anders naar dingen gaan kijken. Zij heeft mij vanaf het begin een ontzettend vertrouwd gevoel gegeven, waardoor ik alles aan haar durfde en kon vertellen. Ik ben haar heel erg dankbaar voor het afgelopen jaar. Ze heeft me heel erg op weg geholpen en ik weet dat ze er altijd voor me zal zijn!"

MAXIME MELCHOIR

Gezond eetpatroon

“Ik kwam bij Eline om weer (in mijn ogen) een gezond eetpatroon te krijgen. Gelukkig had Eline meteen door dat ik geen eetschema moest hebben maar een gezonde relatie met eten moest gaan ontwikkelen. Door middel van goede gesprekken over de relatie met eten en mij vrij te laten in wat ik ''mocht'' eten is mijn kijk hierop in een aantal maanden totaal veranderd! Ik heb nu veel meer rust en kan het steeds beter loslaten, wat er ook in heeft geresulteerd dat ik een veel gelukkiger persoon ben!”

TANYA POLEVICH

Weight loss and nutrition

“Eline helped me to move to a healthier diet and take control of my nutritions by using holistic approach which also concentrated on my mind state and perception of my body. Very happy with the results.”

LIEKE HAZELZET

Gezin met jonge kinderen

Dankzij Eline hebben wij met veel vertrouwen het plantaardige eetpatroon door kunnen zetten. Met ons gezin zijn we nu sinds 2 maanden plantaardig gaan eten. We hebben een dochter van 3.5 jaar. Zelf waren we al van start gegaan met een plantaardig eetpatroon, maar bleven met vragen zitten. Vooral rondom het eten van onze dochter. Omdat we zeker wilde zijn dat vooral onze dochter alle voedingsstoffen binnen kreeg/krijgt die ze nodig heeft, hebben we Eline ingeschakeld. We zijn nu een stuk wijzer en gaan met veel vertrouwen dit geweldige nieuwe avontuur aan. Bedankt Eline.

ELINE VERPLAETSE

Afvallen en gezonder eten

'Een paar maanden geleden ben ik getrouwd. Daarvoor had ik besloten om meer te gaan sporten en op mijn voeding te letten. Ik had geen overgewicht, dus het doel was om gewoon wat fitter te zijn. We keken eerst naar mijn huidig eetpatroon, en stelden samen daarna een voedingsplan op. Ik werd me bewust van juiste producten. Ik ben blij met het resultaat, ik ben afgevallen en zie er fitter uit. Nu heb ik geen speciale datum meer om naar toe te werken, maar ik vind het vooral fijn dat ik zonder moeite gezonder eet. Ik heb veel gezonde, lekkere recepten leren ontdekken. Mijn eetgewoonten zijn veranderd. Ze heeft me ook laten nadenken waarom ik graag fitter wou zijn, aangezien ik niet echt overgewicht had. Je wordt inderdaad niet gelukkiger als je een paar kilo meer of minder weegt. Het belangrijkste is om je goed te voelen in je vel, en je lichaam te voeden met de juiste dingen. Eline weet veel over gezonde voeding en heeft een passie voor haar vak. Ik heb iets geleerd wat ik kan blijven gebruiken in de toekomst.'

DEEL JOUW ERVARING
BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon