TESTIMONIALS

Ervaringen en nieuwe inzichten
DOROTHEE OUT

Plantaardig eten

“Eline heeft mij geweldig goed geholpen bij de overgang naar een plantaardig dieet. Ze heeft me laten zien hoe lekker en rijk plantaardig eten kan zijn en dat je niet bang hoeft te zijn voor allerlei tekorten. Ik heb nieuwe groenten, fruit en peulvruchten leren kennen en ook nieuwe manieren om voedsel te bereiden. Zo ben ik er ook achter gekomen dat een plantaardig dieet niet betekent dat je alleen maar op een stengel bleekselderij mag kauwen of dat je voortdurend honger hebt. Integendeel, mijn maaltijden zijn lekkerder dan ooit en echt vullend. De gesprekken met Eline zijn eigenlijk gewoon gezellig. Ze past de adviezen aan aan jouw situatie en heeft ook oog voor de sociale en emotionele aspecten. Ik kan het iedereen aanraden!”

SANNE

Gezond afvallen en gelukkig zijn met jezelf

"Eline gebruikt een verassende aanpak en de focus ligt niet zozeer wat je wel en niet mag eten en hoeveel. Het is ook zeker geen korte termijn aanpak. Maar dit zorgt er eigenlijk voor dat je minder je best hoeft te doen om af te vallen, maar meer resultaat behaalt op lange termijn. Ze heeft me dan ook niet alleen geholpen met afvallen maar ook met meer rust in mijn hoofd en gelukkiger zijn met wie ik ben op dit moment; ook al ben ik nog niet bij mijn einddoel. Na ieder gesprek dat we hebben gehad voelde ik de positieve energie die Eline kan overbrengen."

TESS

Top model

“Eline heeft mij heel erg geholpen met de balans zoeken voor mij met mijn gewicht. Dit heeft ze gedaan door niet zo zeer te kijken naar wat ik precies at (natuurlijk wel een beetje) maar vooral mijn mentale relatie met eten& sporten veranderd. Ik kijk nu op een andere manier naar eten en sporten en heb daardoor mijn obsessie hier mee heel erg verminderd en ben eindelijk in balans qua gewicht maar vooral mentaal. Ik heb geen huilbuien meer omdat ik niet meer weer hoe het moet. Eline heeft me vooral geholpen door mijn mindset te veranderen waardoor alles veel makkelijk en beter gaat. Ik sta een stuk vrolijker in het leven nu. Ik ben haar daar erg dankbaar voor."

DAAN

Gezond afvallen

"Dankzij Eline heb ik ingezien hoe ik op een goede manier een balans kan vinden in mijn eetpatroon. Jarenlang heb ik hiermee in de knoop gezeten en viel ik steeds terug. Het is niet erg als je af en toe een slippertje maakt. Maar hou vol, wees consistent en gun jezelf wat ruimte. Dit is wat ik van Eline heb geleerd en mede dankzij haar ben ik meer dan 20 kg afgevallen! Eline is altijd vriendelijk en heeft altijd tips of verbeteringen voor je klaar staan! Dankjewel Eline voor je hulp!"

LENKA

Gut health and wellbeing

"I loved working with Eline. Her holistic approach encouraged me to not only work on improving my dietary habits but also focus on other areas of my life that highly affected my relationship with food and the way my body responded to food. I came to Eline to get advice and help with tackling some digestive issues while being able to maintain a plant-based diet and get good nutrition. But I gained way more, feel healthier, and have much better understanding of my body and also myself. Thank you so much."

BELLA

Herstel eetstoornis met meer liefde

"Mooi! Één van de eerste woorden die Eline mij motiverend toesprak. En wat heeft zij mij geholpen. Niet alleen met meer balans vinden in mijn eetpatroon, maar ook om met meer liefde en compassie naar mezelf en mijn lichaam te kijken.  


'Face your fears and do it anyway', leerde Eline mij. Ook bracht ik meer speelsheid en plezier terug in mijn leven. Onze gesprekken gingen vaak niet eens over eten; maar over de dieperliggende patronen in alle facetten van het leven.

 

Ik voelde mij enorm gesteund door Eline die een natuurlijk aangelegde wijsheid heeft en mij zoveel bruikbare tips en adviezen heeft gegeven. Een mooi mens dat mijn leven heeft verrijkt en mij als persoon enorm heeft laten groeien."

STIJN

Meer energie, rust en ruimte in eten en leven

"Waar het begon met gesprekken over voeding eindigde het gesprek in dat ik meer bewustzijn in mijn dagelijkse leven moest creëren. Wat ik zo fijn vond aan de gesprekken met Eline was dat ze niet alleen kijk naar voeding (ik had altijd maar honger) maar vooral ook naar jou als persoon en hoe je leeft wat voor een werk heb je hoe zit je in elkaar enz. Ik nam mijn eten niet serieus; het was brandstof om de dag mee door te komen. Maar Eline heeft mij echt laten inzien dat eten wel daadwerkelijk onderdeel is van je leven en je daar ruimte, tijd en rust voor moet creëeren. En nu als ik weer een dag in mijn "oude" gewoonte terug val merk ik het meteen de dag erna aan mijn energie. Dankjewel Eline voor deze leerzame sessies."

Yolanda

Plantaardig eten en meer rust

"Het was mijn derde poging om plantaardig te gaan eten. Mijn eerdere pogingen waren gestrand, omdat ik niet goed wist hoe ik alle voedingsstoffen binnen moest krijgen en hoe ik dit vol kon houden zonder dat het een struggle werd. Eline heeft mij met haar holistische manier van werken inzicht gegeven in waarom het voor mij elke keer een struggle werd, namelijk omdat ik een alles of niets benadering had en meteen overal een label op wilde plakken. Ik at vegan en zo was het.

 

Eline liet mij zien dat ik dat niet hoef te doen, dat ik niemand hoef te overtuigen en dat ik aan niemand verantwoording af hoef te leggen over wat ik wel of niet eet en waarom. Het belangrijkste is dat ik doe wat voor mij goed voelt, zonder labels. Ik eet nu al een hele tijd voornamelijk plantaardig, maar ook soms een kaasplankje als ik daar behoefte aan heb en dat is helemaal oké. Ik heb dankzij Eline veel meer rust gevonden in mijn eetpatroon en voel me veel beter."

NATASCHA

Prikkelbaar darm syndroom

"Ik kwam in contact met Eline ivm mijn PDS klachten. Ik vroeg Eline om hulp, omdat dit met een grotendeels plantaardig dieet als een grote uitdaging voelde om het FODMAP dieet te starten. Wat Eline heel goed oppikte is dat PDS natuurlijk vooral getriggerd wordt door stress, en ze heeft me dan ook eerst inzichten gegeven in hoe ik mijn dagelijkse stress wat kan verminderen. Nu ik inzicht heb ik wat triggert, naast stress, is mijn zelfkennis hierin gegroeid en kan ik beter keuzes maken zodat ik minder klachten ervaar."

ELINE WALCH

Gezonde relatie met voeding

"Eline heeft mij niet alleen geholpen met het krijgen van een gezond eetpatroon, maar ook met hebben van een gezonde relatie met eten en sporten. Ik legde mezelf altijd regels op van dingen die ik moest of niet mocht, en dankzij haar heb ik dat veel meer los kunnen laten en ben ik anders naar dingen gaan kijken. Zij heeft mij vanaf het begin een ontzettend vertrouwd gevoel gegeven, waardoor ik alles aan haar durfde en kon vertellen. Ik ben haar heel erg dankbaar voor het afgelopen jaar. Ze heeft me heel erg op weg geholpen en ik weet dat ze er altijd voor me zal zijn!"

RANICE

Lekker in je vel zitten

 "Ik ben super tevreden over het voedingsadvies wat ik van Eline heb gekregen! Wat ik heel fijn en belangrijk vind is dat ze, naast te helpen kijken naar wat ik nog kan verbeteren qua voeding, ook heel gefocust is op; lief voor jezelf te zijn. Op die manier heb ik al veel kunnen leren over een gezond eetpatroon, en me tegelijkertijd nog steeds lekker in m'n vel te voelen. Neem zeker eens contact met haar op als je wil weten hoe je je nog mooier en fijner kunt voelen in je eigen lichaam!"

NYNKE

Plantaardig eten en extra genieten

"Na het kijken van een paar documentaires op Netflix hebben wij besloten over te willen stappen op een plantaardig dieet. Eline heeft ons deskundig advies gegeven hoe we dit konden aanpakken, ook voor ons dochtertje van 2 jaar. Ik kon tussen consulten door ook vragen stellen, wat ik heel fijn vond. De gesprekken gingen al snel ook over hoe ik in het leven sta, dat ik het altijd als hectisch ervaar en dat er zoveel ‘moet’. Eline heeft me geleerd op een andere manier naar het leven te kijken, waardoor alles luchtiger voelt en ik me meer bewust ben van wat ik heb en daar van geniet. Eline is heel laagdrempelig in het contact, met humor en nuchterheid, maar ook veel warmte en inlevingsvermogen. Ik zou haar iedereen aanbevelen!"

JASKAMAL

Voeding bij krachttraining

"Het is zo fijn om Eline te hebben bij me 'cutten' proces, want ik ben iemand die wel echt discipline heeft met eten en zich veel zorgen maakt als ik een dag slecht heb gegeten. Eline helpt me om m'n mind toch te relaxen; dat het geen haast heeft en dat ik ook kan/mag genieten bij welke twijfels ik ook heb over voeding. De resultaten zijn ook echt snel te zien met de juiste voedingtips en adviezen van Eline!!!"

DIEUWKE

Prikkelbaar darm syndroom

"Ik kijk terug op een hele prettige begeleiding van Eline tijdens de tweede keer FODMAP dieet voor mijn prikkelbare darmen. Daardoor kon ik het dieet met goed vertrouwen aan gaan, ze wist me te motiveren en me te leren vertrouwen op het herstellend vermogen van mijn lichaam en darmen. Zo kom ik steeds (grote) stappen verder in het begrijpen van en omgaan met mijn klachten. Dankjewel Eline!"

MAXIME MELCHOIR

Gezond eetpatroon

“Ik kwam bij Eline om weer (in mijn ogen) een gezond eetpatroon te krijgen. Gelukkig had Eline meteen door dat ik geen eetschema moest hebben maar een gezonde relatie met eten moest gaan ontwikkelen. Door middel van goede gesprekken over de relatie met eten en mij vrij te laten in wat ik ''mocht'' eten is mijn kijk hierop in een aantal maanden totaal veranderd! Ik heb nu veel meer rust en kan het steeds beter loslaten, wat er ook in heeft geresulteerd dat ik een veel gelukkiger persoon ben!”

TANYA POLEVICH

Weight loss and nutrition

“Eline helped me to move to a healthier diet

and take control of my nutritions by

using holistic approach which also concentrated

on my mind state and perception of my body.

Very happy with the results.”

LIEKE HAZELZET

Gezin met jonge kinderen

Dankzij Eline hebben wij met veel vertrouwen het plantaardige eetpatroon door kunnen zetten. Met ons gezin zijn we nu sinds 2 maanden plantaardig gaan eten. We hebben een dochter van 3.5 jaar. Zelf waren we al van start gegaan met een plantaardig eetpatroon, maar bleven met vragen zitten. Vooral rondom het eten van onze dochter. Omdat we zeker wilde zijn dat vooral onze dochter alle voedingsstoffen binnen kreeg/krijgt die ze nodig heeft, hebben we Eline ingeschakeld. We zijn nu een stuk wijzer en gaan met veel vertrouwen dit geweldige nieuwe avontuur aan. Bedankt Eline.

ELINE VERPLAETSE

Afvallen en gezonder eten

'Een paar maanden geleden ben ik getrouwd. Daarvoor had ik besloten om meer te gaan sporten en op mijn voeding te letten. Ik had geen overgewicht, dus het doel was om gewoon wat fitter te zijn. We keken eerst naar mijn huidig eetpatroon, en stelden samen daarna een voedingsplan op. Ik werd me bewust van juiste producten. Ik ben blij met het resultaat, ik ben afgevallen en zie er fitter uit. Nu heb ik geen speciale datum meer om naar toe te werken, maar ik vind het vooral fijn dat ik zonder moeite gezonder eet. Ik heb veel gezonde, lekkere recepten leren ontdekken. Mijn eetgewoonten zijn veranderd. Ze heeft me ook laten nadenken waarom ik graag fitter wou zijn, aangezien ik niet echt overgewicht had. Je wordt inderdaad niet gelukkiger als je een paar kilo meer of minder weegt. Het belangrijkste is om je goed te voelen in je vel, en je lichaam te voeden met de juiste dingen. Eline weet veel over gezonde voeding en heeft een passie voor haar vak. Ik heb iets geleerd wat ik kan blijven gebruiken in de toekomst.'

DEEL JOUW ERVARING
BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon