top of page

Testimonials

Ervaringen en nieuwe inzichten
Bruno

Rust in eten & meer zelfliefde

"Allereerst mag even gezegd worden dat Eline een heel warm en prettig persoon is, die je volledig op je gemak kan stellen. Niets voelt fout - of out of context. Dat gaf mij een heel prettig gevoel. Voor mij gingen onze gesprekken vaak niet eens per se altijd over voeding of lichaam, maar meer over het gehele plaatje. Waar komt een bepaalde onrust of disbalans in mijzelf en de benadering van mijn lichaam vandaan? Waar link ik het aan en hoe herken je het? Maar, misschien nog wel belangrijker, Eline geeft handvatten over hoe ik daar nu beter mee om kan gaan. Dit is voor mij écht heel erg nuttig geweest en is het nog steeds!"

Runa

Creating food freedom & inner peace

"I met Eline when I was taking personal training sessions around 4 years ago. She sort of came with the package - but the PT sessions were stopped and Eline became my go-to nutritionist, coach, support.

 

We worked together on and off over the last years, initially mainly focus on food but then when I decided to take some time off work to heal, she helped me through that difficult period with care, empathy, reflection and by radiating peace (I don't know how to better say it). She provided me with a calm presence that I know I could reach out when needed and it helped me immensely. Somehow she always knew what she needed to say (even if I didn't want to hear it), she could tease things out of me (that I didn't even know I knew) but she also knew when to be silent and just listen.

 

Our sessions and contact between was personal and shaped around my needs. I can't thank her enough for the nutritionist advice, the coaching, the guidance, the laughter and the tears. She has made me see that I don't need to focus on doing something all the time, but that it's okay to be - something that has stuck with me and it's something that I keep reminding myself about when things get messy. Working with Eline has been absolutely worth it and I would go back anytime if I need more support!"

Nynke

Zelfliefde & ontspanning

"Na een burn-out kwam ik maar niet uit dezelfde patronen en valkuilen. Al een jaar thuis, maar ik voelde me niet ‘beter’ worden.We hebben 3 jaar geleden contact gehad in verband met veganistisch dieetadvies en ik voelde me destijds al meteen op mijn gemak bij jou. Ik zocht opnieuw contact en je stond meteen voor me klaar. 

 

Eline, jij voelt mij perfect aan. Het contact voelt heel gelijkwaardig omdat je geen afstand creëert maar openheid. Je deelt het als je dingen herkent bij jezelf en dat heb ik erg gewaardeerd. Ik voelde me erg begrepen door jou. De inzichten die je me hebt gegeven vielen meteen op hun plek.

 

Ik heb meer respect, liefde en waardering voor mezelf, mijn lichaam en de mensen om mij heen. Hierdoor durf ik meer de controle los te laten, wat veel ruimte heeft gegeven voor ontspanning en genieten. Doordat ik minder streng en veeleisend naar mezelf toe ben, veroordeel ik anderen ook minder. Ik heb geleerd hoe ik emoties bij mezelf en anderen beter kan begrijpen en er anders mee om kan gaan. 

 

Je zegt wat nodig is, stelt de juiste vragen, durft kritisch te zijn, maar laat mij volledig in mijn waarde door niks te veroordelen. Je helpt mij te relativeren en hebt weer meer luchtigheid in mijn leven gebracht. Enorm bedankt voor al je steun, tips en mooie woorden!

Sanne

Gezond afvallen & gelukkig zijn met jezelf

"Eline gebruikt een verassende aanpak en de focus ligt niet zozeer wat je wel en niet mag eten en hoeveel. Het is ook zeker geen korte termijn aanpak. Maar dit zorgt er eigenlijk voor dat je minder je best hoeft te doen om af te vallen, maar meer resultaat behaalt op lange termijn. Ze heeft me dan ook niet alleen geholpen met afvallen maar ook met meer rust in mijn hoofd en gelukkiger zijn met wie ik ben op dit moment; ook al ben ik nog niet bij mijn einddoel. Na ieder gesprek dat we hebben gehad voelde ik de positieve energie die Eline kan overbrengen."

Lenka

Gut health & wellbeing

"I loved working with Eline. Her holistic approach encouraged me to not only work on improving my dietary habits but also focus on other areas of my life that highly affected my relationship with food and the way my body responded to food. I came to Eline to get advice and help with tackling some digestive issues while being able to maintain a plant-based diet and get good nutrition. But I gained way more, feel healthier, and have much better understanding of my body and also myself. Thank you so much."

Thomas

Herstel burn-out & relaxter leven

"Als ik de gesprekken met Eline zou moeten omschrijven in vijf woorden:

empathisch, direct, verhelderend, praktisch en geruststellend. De gesprekken met Eline waren erg waardevol, ik voelde me snel op mijn gemak en er was veel ruimte om aan te sluiten bij mijn behoeften. De gesprekken gaven me veel inzichten, waardoor ik steeds meer rust ging voelen. Ik heb handvatten gekregen om met negatieve gedachten, gevoelens en onzekerheden om te gaan en ben me meer bewust geworden van onderliggende gedrags- en gedachtepatronen. Ik leerde stapje voor stapje steeds beter naar mijn gevoel te luisteren. Het lukt me hierdoor nu beter om keuzes te maken die aansluiten bij mijn behoeften."

Lotte

Herstel eetstoornis & meer zelfliefde

"Eline heeft mij een heel eind op weg geholpen in mijn eetstoornisherstel. Zowel op het vlak van voeding als op het vlak van bewustwording en meditatie heeft zij mij handvatten geboden, waardoor ik een goede basis heb ontwikkeld om de komende tijd verder mee aan de slag te gaan. Eline is erg kundig en daarnaast gewoon een ontzettend fijn en leuk persoon. Niets anders dan lof!"

Daan

Gezond afvallen

"Dankzij Eline heb ik ingezien hoe ik op een goede manier een balans kan vinden in mijn eetpatroon. Jarenlang heb ik hiermee in de knoop gezeten en viel ik steeds terug. Het is niet erg als je af en toe een slippertje maakt. Maar hou vol, wees consistent en gun jezelf wat ruimte. Dit is wat ik van Eline heb geleerd en mede dankzij haar ben ik meer dan 20 kg afgevallen! Eline is altijd vriendelijk en heeft altijd tips of verbeteringen voor je klaar staan! Dankjewel Eline voor je hulp!"

Stijn

Meer energie, rust en ruimte in eten en leven

"Waar het begon met gesprekken over voeding eindigde het gesprek in dat ik meer bewustzijn in mijn dagelijkse leven moest creëren. Wat ik zo fijn vond aan de gesprekken met Eline was dat ze niet alleen kijk naar voeding (ik had altijd maar honger) maar vooral ook naar jou als persoon en hoe je leeft wat voor een werk heb je, hoe zit je in elkaar enz. Ik nam mijn eten niet serieus; het was brandstof om de dag mee door te komen. Maar Eline heeft mij echt laten inzien dat eten wel daadwerkelijk onderdeel is van je leven en je daar ruimte, tijd en rust voor moet creëeren. En nu als ik weer een dag in mijn "oude" gewoonte terug val merk ik het meteen de dag erna aan mijn energie. Dankjewel Eline voor deze leerzame sessies."

Dorothee

Plantaardig eten

“Eline heeft mij geweldig goed geholpen bij de overgang naar een plantaardig dieet. Ze heeft me laten zien hoe lekker en rijk plantaardig eten kan zijn en dat je niet bang hoeft te zijn voor allerlei tekorten. Ik heb nieuwe groenten, fruit en peulvruchten leren kennen en ook nieuwe manieren om voedsel te bereiden. Zo ben ik er ook achter gekomen dat een plantaardig dieet niet betekent dat je alleen maar op een stengel bleekselderij mag kauwen of dat je voortdurend honger hebt. Integendeel, mijn maaltijden zijn lekkerder dan ooit en echt vullend. De gesprekken met Eline zijn eigenlijk gewoon gezellig. Ze past de adviezen aan aan jouw situatie en heeft ook oog voor de sociale en emotionele aspecten. Ik kan het iedereen aanraden!”

Bella

Herstel eetstoornis met meer liefde

"Mooi! Één van de eerste woorden die Eline mij motiverend toesprak. En wat heeft zij mij geholpen. Niet alleen met meer balans vinden in mijn eetpatroon, maar ook om met meer liefde en compassie naar mezelf en mijn lichaam te kijken.  'Face your fears and do it anyway', leerde Eline mij. Ook bracht ik meer speelsheid en plezier terug in mijn leven. Onze gesprekken gingen vaak niet eens over eten; maar over de dieperliggende patronen in alle facetten van het leven. Ik voelde mij enorm gesteund door Eline die een natuurlijk aangelegde wijsheid heeft en mij zoveel bruikbare tips en adviezen heeft gegeven. Een mooi mens dat mijn leven heeft verrijkt en mij als persoon enorm heeft laten groeien."

Tess

Een gezonde relatie met eten & sporten 

“Eline heeft mij heel erg geholpen met de balans zoeken voor mij met mijn gewicht. Dit heeft ze gedaan door niet zo zeer te kijken naar wat ik precies at (natuurlijk wel een beetje) maar vooral mijn mentale relatie met eten & sporten veranderd. Ik kijk nu op een andere manier naar eten en sporten en heb daardoor mijn obsessie hier mee heel erg verminderd en ben eindelijk in balans qua gewicht maar vooral mentaal. Ik heb geen huilbuien meer omdat ik niet meer weer hoe het moet. Eline heeft me vooral geholpen door mijn mindset te veranderen waardoor alles veel makkelijk en beter gaat. Ik sta een stuk vrolijker in het leven nu. Ik ben haar daar erg dankbaar voor."

Nadine

Rust en vrijheid in eten

"Na twee fijne gesprekken met Eline heb ik mijn doel al bereikt. Eline heeft me geleerd hoe om te gaan met 'echte' trek en 'lekkere' trek doormiddel van concrete tips en opzoek te gaan naar de oorzaak hierachter. Haar nuchtere en realistische kijk op voeding en leefstijl is inspirerend en ik zou haar zeker aanbevelen."

Eylem

Balans in lichaam en geest

"De gesprekken met Eline hebben me heel erg geholpen in het proces om me weer goed in mijn vel te voelen. Ik had het verlangen om af te vallen met de nadruk op mezelf, zowel lichamelijk en mentaal. Eline heeft het talent om alles in een bredere context te plaatsen; alles heeft met elkaar een oorzakelijk verband, waardoor je je afvraagt hoe het komt dat je behoefte hebt naar verandering of waarom je bepaalde dingen doet waar je je achteraf ongelukkig over voelt. Door te onderzoeken wat jouw drijfveren en pijnpunten zijn, heeft Eline haar aanpak een duurzamer en betekenisvoller effect als je wilt afvallen. Ik ben haar enorm dankbaar!"

Natascha

Prikkelbaar darm syndroom

"Ik kwam in contact met Eline ivm mijn PDS klachten. Ik vroeg Eline om hulp, omdat dit met een grotendeels plantaardig dieet als een grote uitdaging voelde om het FODMAP dieet te starten. Wat Eline heel goed oppikte is dat PDS natuurlijk vooral getriggerd wordt door stress, en ze heeft me dan ook eerst inzichten gegeven in hoe ik mijn dagelijkse stress wat kan verminderen. Nu ik inzicht heb ik wat triggert, naast stress, is mijn zelfkennis hierin gegroeid en kan ik beter keuzes maken zodat ik minder klachten ervaar."

Yolanda

Plantaardig eten en meer rust

"Het was mijn derde poging om plantaardig te gaan eten. Mijn eerdere pogingen waren gestrand, omdat ik niet goed wist hoe ik alle voedingsstoffen binnen moest krijgen en hoe ik dit vol kon houden zonder dat het een struggle werd. Eline heeft mij met haar holistische manier van werken inzicht gegeven in waarom het voor mij elke keer een struggle werd, namelijk omdat ik een alles of niets benadering had en meteen overal een label op wilde plakken. Ik at vegan en zo was het.

 

Eline liet mij zien dat ik dat niet hoef te doen, dat ik niemand hoef te overtuigen en dat ik aan niemand verantwoording af hoef te leggen over wat ik wel of niet eet en waarom. Het belangrijkste is dat ik doe wat voor mij goed voelt, zonder labels. Ik eet nu al een hele tijd voornamelijk plantaardig, maar ook soms een kaasplankje als ik daar behoefte aan heb en dat is helemaal oké. Ik heb dankzij Eline veel meer rust gevonden in mijn eetpatroon en voel me veel beter."

Julia 

Gezonde relatie met voeding

"Eline heeft mij niet alleen geholpen met het krijgen van een gezond eetpatroon, maar ook met hebben van een gezonde relatie met eten en sporten. Ik legde mezelf altijd regels op van dingen die ik moest of niet mocht, en dankzij haar heb ik dat veel meer los kunnen laten en ben ik anders naar dingen gaan kijken. Zij heeft mij vanaf het begin een ontzettend vertrouwd gevoel gegeven, waardoor ik alles aan haar durfde en kon vertellen. Ik ben haar heel erg dankbaar voor het afgelopen jaar. Ze heeft me heel erg op weg geholpen en ik weet dat ze er altijd voor me zal zijn!"

Ranice

Lekker in je vel zitten

 "Ik ben super tevreden over het voedingsadvies wat ik van Eline heb gekregen! Wat ik heel fijn en belangrijk vind is dat ze, naast te helpen kijken naar wat ik nog kan verbeteren qua voeding, ook heel gefocust is op; lief voor jezelf te zijn. Op die manier heb ik al veel kunnen leren over een gezond eetpatroon, en me tegelijkertijd nog steeds lekker in m'n vel te voelen. Neem zeker eens contact met haar op als je wil weten hoe je je nog mooier en fijner kunt voelen in je eigen lichaam!"

Jeff

Creating healthy nutrition habits

“Eline is an amazing health coach. She did not just advise from the surface level, she spends time to understand her clients and try to guide them to find out what would make them succeed in their diet. Eline was detailed, patient, and she understands the root cause of my difficulty in my diet plan. I was very impressed by Eline’s dedication and guidance in the journey. And I would definitely work with Eline again if I move back to the city.”

Nynke

Plantaardig eten en extra genieten

"Na het kijken van een paar documentaires op Netflix hebben wij besloten over te willen stappen op een plantaardig dieet. Eline heeft ons deskundig advies gegeven hoe we dit konden aanpakken, ook voor ons dochtertje van 2 jaar. Ik kon tussen consulten door ook vragen stellen, wat ik heel fijn vond. De gesprekken gingen al snel ook over hoe ik in het leven sta, dat ik het altijd als hectisch ervaar en dat er zoveel ‘moet’.

 

Eline heeft me geleerd op een andere manier naar het leven te kijken, waardoor alles luchtiger voelt en ik me meer bewust ben van wat ik heb en daar van geniet. Eline is heel laagdrempelig in het contact, met humor en nuchterheid, maar ook veel warmte en inlevingsvermogen. Ik zou haar iedereen aanbevelen!"

Rhoda

Voeding, ontspanning & zelfontwikkeling

"Ik dacht alleen voor een 'dieet'-vraag te komen, maar we zijn op veel meer uitgekomen. De aangeraden app van Dr. Greger was behulpzaam in het weten wanneer ik 'goed genoeg' eet, en dit leidde tot meer onderzoek van dat begrip: ook goed genoeg in mezelf, in mijn werk, overal. Niet dat dit nu altijd zo voelt, maar de constante uitnodiging tot voelen in mezelf: wat als dit nu goed genoeg is? En dan merken wat dat oproept. Eline's oprechte mee- en doorvoelen was steunend en hielp om open en eerlijk te zijn."

Jaskamal

Voeding bij krachttraining

"Het is zo fijn om Eline te hebben bij m'n fitness proces omdat ik iemand ben die wel echt discipline heeft met eten en zich veel zorgen maakt als ik een dag slecht heb gegeten. Eline helpt me om m'n mind toch te relaxen als ik twijfels heb over voeding: dat het allemaal geen haast heeft en dat ik ook mag genieten van eten. De resultaten zijn ook echt snel te zien met de juiste voedingtips en adviezen van Eline!!!"

Richard

Plantaardig eten en emotionele support

"Ik zocht contact met Eline om op een verstandige en begeleidde manier van een vegetarische naar een veganistische leefstijl over te gaan. Bij mij in het oosten van het land kon ik niemand vinden maar Eline biedt een heel handige mogelijkheid om het op afstand te doen. Tot mijn grote vreugde verscheen een stralende, gezellige diëtist op mijn scherm. Al gauw bleek dat ik er goed aan deed om de overgang onder begeleiding te doen en kon ik wat ongezonde gewoontes in de Waal smijten. Eline gaf ontzettend handige praktische handvaten waaronder de Daily Dozen app. Super! Gaandeweg kwam de focus meer op het emotionele vlak te liggen, iets wat bij mij niet al te stabiel is. Ze heeft me hierin erg goed geholpen en het is fijn om gesteund te worden door iemand die zo invoelend en positief is als zij. Ik raad iedereen Eline aan!"

Guido

Meer gezondheid, balans én genieten

“Bedankt voor de fijne gesprekken: het heeft echt een verschil gemaakt!

 

Ik ben jaren heel theoretisch en volgens 'de regels' met eten bezig geweest wat steeds meer energie en stress is gaan kosten en niets deed voor mijn maagklachten. Door de fijne sessies met Eline heb ik de relatie die ik met eten had kunnen omzetten. Echt mooi om te merken dat het niet zozeer het eten zelf is, maar meer je eigen relatie met het eten wat zo veel invloed kan hebben op je gezondheid. 

 

Mede door de gesprekken met Eline en de inzichten die me dat heeft gegeven heb ik een enorme stap kunnen nemen waarbij mijn maagklachten nagenoeg zijn verdwenen. Ook hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat ik weer met plezier kan genieten van het eten en het maken van gezonde keuzes waar ik ook oprecht blij van word.”

Dieuweke

Prikkelbaar darm syndroom

"Ik kijk terug op een hele prettige begeleiding van Eline tijdens de tweede keer FODMAP dieet voor mijn prikkelbare darmen. Daardoor kon ik het dieet met goed vertrouwen aan gaan, ze wist me te motiveren en me te leren vertrouwen op het herstellend vermogen van mijn lichaam en darmen. Zo kom ik steeds (grote) stappen verder in het begrijpen van en omgaan met mijn klachten. Dankjewel Eline!"

Jane

Fijnere relatie met eten

"Met Eline had ik prettige gesprekken over de omgang met eten. Niet over wat ik precies moet eten en hoeveel calorieën, maar meer over de gedragingen m.b.t. eten en mijn achterliggende gedachten. Ze gaf mij nieuwe inzichten en concrete tools om de omgang met eten te verbeteren. Bedankt daarvoor!"

Maxime

Gezond eetpatroon

“Ik kwam bij Eline om weer (in mijn ogen) een gezond eetpatroon te krijgen. Gelukkig had Eline meteen door dat ik geen eetschema moest hebben maar een gezonde relatie met eten moest gaan ontwikkelen. Door middel van goede gesprekken over de relatie met eten en mij vrij te laten in wat ik ''mocht'' eten is mijn kijk hierop in een aantal maanden totaal veranderd! Ik heb nu veel meer rust en kan het steeds beter loslaten, wat er ook in heeft geresulteerd dat ik een veel gelukkiger persoon ben!”

Emmy

Een fijnere relatie met jezelf

"Ik heb in ongeveer een jaar tijd 6 consulten bij Eline gehad waarbij ik stapje voor stapje geleerd heb om meer en beter voor mijzelf te zorgen op een manier die goed past binnen mijn mogelijkheden die niet altijd even groot zijn. We hebben gekeken naar mijn voeding, beweging, meditatie en het omgaan met emoties. Ik ben nog steeds op ontdekkingsreis en er zijn nog steeds dingen waar ik tegenaan loop of die beter kunnen, maar dankzij Eline heb ik grote stappen kunnen zetten om mij op weg te helpen. Iedere dag heb ik profijt van de stappen die ik met haar heb gezet voor mijn fysieke en mentale gezondheid en zo is ook mijn zelfvertrouwen gegroeid."

Tanya

Weight loss and nutrition

“Eline helped me to move to a healthier diet

and take control of my nutrition by

using holistic approach which also concentrated

on my mind state and perception of my body.

Very happy with the results.”

Jeroen

Gezondere leefstijl

"Eline verraste me altijd weer met een inspirerend gesprek als ik zelf dacht dat we niets meer te bespreken hadden. Ze vraagt goed door - voorbij mijn comfort-zone - zodat ik mezelf kon blijven uitdagen. Ze heeft me van mijn eigen leef- en voedingsstijl veel bewuster gemaakt, dank Eline!

Lieke

Gezin met jonge kinderen

Dankzij Eline hebben wij met veel vertrouwen het plantaardige eetpatroon door kunnen zetten. Met ons gezin zijn we nu sinds 2 maanden plantaardig gaan eten. We hebben een dochter van 3.5 jaar. Zelf waren we al van start gegaan met een plantaardig eetpatroon, maar bleven met vragen zitten. Vooral rondom het eten van onze dochter. Omdat we zeker wilde zijn dat vooral onze dochter alle voedingsstoffen binnen kreeg/krijgt die ze nodig heeft, hebben we Eline ingeschakeld. We zijn nu een stuk wijzer en gaan met veel vertrouwen dit geweldige nieuwe avontuur aan. Bedankt Eline.

Eline V

Afvallen en gezonder eten

'Een paar maanden geleden ben ik getrouwd. Daarvoor had ik besloten om meer te gaan sporten en op mijn voeding te letten. Ik had geen overgewicht, dus het doel was om gewoon wat fitter te zijn. We keken eerst naar mijn huidig eetpatroon, en stelden samen daarna een voedingsplan op. Ik werd me bewust van juiste producten. Ik ben blij met het resultaat, ik ben afgevallen en zie er fitter uit. Nu heb ik geen speciale datum meer om naar toe te werken, maar ik vind het vooral fijn dat ik zonder moeite gezonder eet. Ik heb veel gezonde, lekkere recepten leren ontdekken. Mijn eetgewoonten zijn veranderd. Ze heeft me ook laten nadenken waarom ik graag fitter wou zijn, aangezien ik niet echt overgewicht had. Je wordt inderdaad niet gelukkiger als je een paar kilo meer of minder weegt. Het belangrijkste is om je goed te voelen in je vel, en je lichaam te voeden met de juiste dingen. Eline weet veel over gezonde voeding en heeft een passie voor haar vak. Ik heb iets geleerd wat ik kan blijven gebruiken in de toekomst.'

Deel jouw ervaring

Jouw ervaringOngelukkigEnigzins ongelukkigGoedZeer goed100%Jouw ervaring
bottom of page