Image by Denys Striyeshyn

Het online Programma

Stop de strijd met eten en leer luisteren naar je lichaam in deze 8-weekse online cursus. Intuïtief eten en vanuit liefde voor jezelf zorgen is dé weg om te bewandelen als je een gezonde, duurzame leefstijl wilt ontwikkelen. Ik begeleid je aan de hand van video's, meditaties en opdrachten van denken naar doen, van weten naar voelen. 

Inschrijven

Een nieuwe manier van eten

Heb je moeite met het vinden van balans? Wil je graag meer van jezelf houden maar lukt het niet om dit daadwerkelijk te voelen? Ben je opzoek naar een manier om op een gezonde, duurzame manier af te vallen? Of wil je gewoon gezonder leven zodat je lekkerder in je vel zit, maar je weet niet waar je moet beginnen?

 

Wéét je wel wat er allemaal moet, maar het lukt niet om dit te doen? Zit je vast in het alles-of-niets cirkeltje? Wil je graag ontspannen en genieten maar houden stress en vermoeidheid échte verandering tegen? En denk je dat je dit met name op moet lossen door nog meer regels en discipline?

 

Dan ben je aan het juiste adres om dit aan te pakken en kan ik je nu vast vertellen dat er een andere, fijnere manier is om je gezond en zelfverzekerd te voelen. Zonder strijd. Niet vanuit schuld, schaamte, goed of fout maar vanuit compassie. Vanuit rust. 

 

Omdat het niet om voeding draait. Het gaat om jou. Om wat er bij jou vanbinnen gebeurt en hoe je doormiddel van kleine stapjes, grote verandering kunt creëren. Zodat je eindelijk uit het hele cirkeltje (of circus kan ik beter zeggen) kunt stappen.

Daarom heb ik dit programma voor jou ontwikkelt. Vanuit mijn praktijk ervaring met honderden vrouwen weet ik wat wérkt en waarom. Intuïtief leren eten en meer van jezelf houden is zeker mogelijk met de juiste handvatten. 

 

Het is tijd voor een duurzame oplossing. Waarin je zélf leert hoe je betere keuzes maakt vanuit respect voor je lichaam, want dat is precies waar je die balans vindt. Daarom is dit een investering in jezelf en in je toekomst. 

Image by Surface
Bekijk de pilot

Video's

Maak hier vast even kennis met mij en hoe het programma eruit ziet!

Image by Hello Revival
Download

Opdrachten

Download hier een voorbeeld pagina van de opdrachten waarmee je aan de slag gaat.

bruno-emmanuelle-90DYNCxoKu8-unsplash.jp
Inschrijven

Jouw keuze

Je kunt de video's altijd en overal bekijken: op je telefoon, iPad of computer.

Image by Kristaps Ungurs

Online video's met advies en uitleg

Wat ga je doen? Je krijgt wekelijks een video waarin ik dieper in ga op de meest besproken thema’s in mijn praktijk. Elke week heeft een bijbehorende meditatie en opdrachten-sheet. Daarnaast kun je in het E-book lezen over de basis van voeding en kun je de makkelijke, gezonde recepten als inspiratie gebruiken voor je nieuwe leefstijl. De volgende thema's komen aan bod:

Week 1 Verandering

Week 2 Meditatie en rust

Week 3 Voeding: basis en balans

Week 4 Emotie (eten) en stress

Week 5 Intuïtief eten

Week 6 The mind

Week 7 Zelfliefde

Week 8 Geluk en duurzaamheid

Op je eigen tempo voor verandering kiezen

Veranderen vanuit de kern betekent niets forceren, maar de tijd nemen om alles beter te begrijpen en daadwerkelijk toe te passen. Met dit online programma kun je helemaal op je eigen tempo aan de slag. Je houdt de toegang tot dit programma voor altijd, dus er is geen haast. 

 

Mocht je het fijn vinden om naast dit traject persoonlijke begeleiding te krijgen van mij, dan kun je dit apart boeken. Op deze manier garandeer ik de kwaliteit van mijn aandacht voor jou en dat is wat uiteindelijk zorgt voor het meeste succes. 

Inschrijven