CONTACT

Het is tijd voor verandering vanuit liefde, zonder strijd. Neem nu de eerste stap en schrijf je hier in.

Kies een pakket:

Dankjewel voor je bericht. Ik ben 8 november terug van mijn vakantie en zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om kennis te maken en een afspraak in te plannen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Mobiel

Email

Adres

0031-619602853

Alkmaar en omgeving

Huidige samenwerkingen
Het is tijd voor verandering vanuit lief

Diëtiste met focus op plantaardig eten

"Begin 2016 heb ik mijn (online) diëtistenpraktijk opgericht om mijn enthousiasme voor gezond en lekker eten te delen. Veel mensen hebben last van vermoeidheid, welvaartsziekten, overgewicht en/of eetproblemen terwijl het ook anders kan! Iedereen kan de kwaliteit van zijn leven drastisch verbeteren door een betere voeding en leefstijl."

thehealthyheart-ijsbrand.jpg

IJsbrand Straatman

The Healthy Heart

The Healthy Heart biedt een leefstijl-programma aan voor het verminderen of omkeren van hart- en vaatziekten doormiddel 

van een volwaardig plantaardig dieet. 

a99c9912-a70b-48ac-a260-7020adf04f36.jpg

Personal training, movement & yoga

Naast voeding en mindset is je lichaam beter leren bewegen een belangrijk onderdeel van je gezondheid. Dagelijkse beweging zorgt voor meer kracht, energie en geluk. Met Chris ga je aan de slag om een persoonlijk bewegingsplan te maken zodat bewegen voor jou niet alleen goed gaat maar ook fijn is!

IMG_4468.jpeg

Emiel Wieselmann

De nieuwste wetenschap op het gebied van kwantumfysica laat zien hoe alles energie is. Hoe wij allemaal een energetisch lichaam hebben. Doormiddel van energieoverdracht kun je zowel fysieke als mentale en emotionele blokkades oplossen om vrijer en gezonder te leven.