top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
Image by Kristaps Ungurs

Eline Anna Helena Wildeboer

Iedereen heeft zijn eigen unieke waarde. Voor mij is dit mijn hoog gevoeligheid waardoor ik jou écht zie en hoor. Mijn intuïtie vertelt me wat de meest natuurlijke weg is om samen te bewandelen,  zodat je op een nieuwe en positieve manier kunt leven. Geen geforceerd standaard plan, maar transformatie vanuit liefde en helderheid. 

Ik ben Eline Wildeboer, geregistreerd diëtiste en lifecoach gefocust op plantaardig eten. Samen met jou ga ik (online) aan de slag met een individueel plan wat je stap voor stap helpt om gezonde keuzes te maken. Zo creëer je een gebalanceerde basis om je elke dag opnieuw sterk en zelfverzekerd te voelen. 

Tijdens mijn HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik alle regels om gezond te leven geleerd en hoe je die succesvol toepast. Door mijn praktijkervaring weet ik dat het naleven van deze gezondheidsregels niet gelijk staat aan het positieve resultaat waar we naar streven.

 

Daarom ben ik naast de praktische kant van gezonde voeding, slapen en bewegen - in de wereld van stress, emoties en gedachten gedoken. Tijdens mijn minor Positive Psychology heb me verdiept in hoe je brein werkt, wat positieve gedragsverandering inhoud, wat geluk eigenlijk is en hoe je hier zelf voor kunt kiezen. Onder andere neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, yoga, mindfulness en meditatie kwamen hier aan bod. 

 

Vervolgens ben ik een stapje verder gegaan: want er speelt meer mee dan alleen je fysieke en mentale gezondheid. Ik heb verschillende workshops en retraites gevolgd gericht op spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Hier kwam ik achter de kracht van je eigen gedachten, perspectief en energie. Hoe je over jezelf denkt en welke keuzes je maakt bepaalt hoe je de wereld ervaart. Onderdeel hiervan is complete verantwoordelijkheid nemen voor je eigen welzijn. 

 

Alles staat in verbinding met elkaar, daarom is mijn aanpak samen met jou holistisch. Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk om hier inzicht te krijgen. Hoe beter je dit begrijpt, hoe makkelijker je écht kunt veranderen. Zo kun je bewust kiezen voor een zinvol leven, vanuit liefde voor jezelf. 

We repeat what we don't repair

163324311_752896942029906_6516465669419457205_n.jpg
bottom of page