To coffee or not to coffee?!

Bijgewerkt: 15 jul 2020

Koffie, zo zo lekker! Noodzakelijk voor de één, smerig voor de ander. Als je wel fan bent, is het vaak een dagelijks ritueel. Veel mensen vertellen mij in zekere angst dat ze de koffie niet willen laten staan, ongeacht ons verdere gezondheidsplan. Maar is dat überhaupt nodig?


Er valt veel over te zeggen. En zoals met de meeste gezondheidsadviezen, is het belangrijk om altijd te kijken naar wat er relevant is voor jóú. Maar, hieronder in ieder geval een aantal redenen om het wèl of niet te doen. Zo kun je zelf een goed geïnformeerde keuze maken.
De kracht van een momentje voor jezelf is vaak wat we voelen en niet willen veranderen. Niet zozeer het hapje of drankje zelf wat we daaraan koppelen...

You’ll be posting loads of engaging content, so be sure to keep your blog organized with Categories that also allow visitors to explore more of what interests them.


Redenen om wèl koffie te drinken:

  1. Omdat je ervan geniet, obviously.

  2. Er zitten beschermende antioxidanten in.

  3. Het kan je bloeddruk verlagen.


De redenen om het niet te doen zijn redelijke simpel. Als je het niet lekker vind. Of er geen fijne ervaring mee hebt. Je last krijgt van je maag of darmen.


Simply create a new post now.

2 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon