ELINE ANNA HELENA WILDEBOER

Geregistreerd diëtist en happiness coach

Iedereen heeft zijn eigen unieke waarde, voor mij is dit mijn vermogen om jou écht te horen en te zorgen dat je op een nieuwe en positieve manier kunt leven. Ik maak je graag enthousiast om echt voor jezelf te kiezen en in je eigen kracht te gaan staan. Ik ervaar daar dagelijks zelf de impact van en wil dit jou meegeven. 

 

Tijdens mijn HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik alle regels om gezond te leven geleerd en hoe je die succesvol toepast. Door mijn praktijkervaring weet ik dat het naleven van deze gezondheidsregels niet gelijk staat aan het positieve resultaat waar we naar streven.

 

Daarom ben ik naast de praktische kant van gezonde voeding, slapen en bewegen - in de wereld van stress, emoties en gedachten gedoken. Tijdens mijn minor Positive Psychology heb me verdiept in hoe je brein werkt, wat positieve gedragsverandering inhoud, wat geluk eigenlijk is en hoe je hier zelf voor kunt kiezen. Onder andere neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, yoga, mindfulness en meditatie kwamen hier aan bod. 

 

Vervolgens ben ik een stapje verder gegaan: want er speelt meer mee dan alleen je fysieke en mentale gezondheid. Ik heb verschillende workshops en retraites gevolgd gericht op spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Hier kwam ik achter de kracht van je eigen gedachten, perspectief en energie. Hoe je over jezelf denkt en welke keuzes je maakt bepaalt hoe je de wereld ervaart. Onderdeel hiervan is complete verantwoordelijkheid nemen voor je eigen welzijn. 

 

Alles staat in verbinding met elkaar, daarom is mijn aanpak samen met jou holistisch. Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk om hier inzicht te krijgen. Hoe beter je dit begrijpt, hoe makkelijker je écht kunt veranderen. 

Zo kun je bewust kiezen voor een zinvol leven, vanuit liefde voor jezelf. 

548771a6-0d1d-41c8-ba59-0ca9c2798ddd.jpg

Eline Wildeboer